Vásárlás menete

Általános tudnivalók a PETRITY online webshop használatával kapcsolatban

Webshopunkat úgy állítottuk össze, hogy interaktívan tudd követni rendelésed státuszait, így naprakész információd lesz arról, hogy mikor kapod meg a megrendelt terméket. Az alábbi leírásban bemutatjuk a rendelés menetét. Az online webshopban leadott sikeres rendelésről e-mailben fogsz értesítést kapni, amiben különböző piktogramokkal jelezzük a rendelés státuszát. Az e-mailben található „KÖVETEM” gomb segítségével pedig az online felületen is nyomon követheted azt.

Fizetésre várakozik Az online webshopunkban rendelt termékeink vételárának kiegyenlítésére banki átutalással vagy az OTP Bankban készpénzes befizetéssel van lehetőség. Az ehhez szükséges számlaszámot a rendelés sikeres visszaigazolásáról szóló e-mailben találod. A közlemény rovatban tüntesd fel a rendelésed azonosítóját, ami alapján kollégáink azonosítani tudnak. Kérünk, hogy a közlemény rovatban kizárólag az e-mailben feltüntetett „RENDELÉSI AZONOSÍTÓT” add meg.


Fizetés elfogadva

 

 Az online webshopunkban rendelt termékink vételárának beérkezését követően a rendelésed „Fizetés elfogadva” státuszra vált, melyről e-mail értesítést kapsz. A státuszodat nyomon követheted az e-mailben található „KÖVETEM” gomb segítségével.


Feldolgozva

 

 
Termékeink kis szériában, limitált darabszámban készülnek, ezért a gyártás elindítása előtt egy ellenőrzést végzünk, hogy biztosítani tudjuk Téged arról, hogy a rendelt terméked a feldolgozást követő 35-40 munkanapon belül elkészül. Ha a leadott termék a „Feldolgozva” státuszt kapja, akkor onnantól számított 35-40 munkanapon belül elkészítjük azt. Amennyiben a megrendelt terméket nem tudjuk a meghatározott időben elkészíteni, e-mailben jelezzük ezt irányodba! Fontos, hogy monogramozott termékeinket csak és kizárólag a vételár kiegyenlítését követően áll módunkban gyártásba helyezni!


GyártásbanTermékeink 100% olasz marha és kecske bőrből készülnek, alapanyagainkat gondosan válogatjuk táskáinkhoz. A minőségi alapanyaghoz prémium fém kelléket használunk, melyek időtállóak. A PETRITY táskák és kiegészítők kizárólag Magyarországon, kézzel készülnek – gondos kezek munkájának gyümölcsei, ennek köszönhetően nincs két egyforma darab. Minden darabunkra garanciát vállalunk, a garancia feltétele a rendeltetésszerű használat. A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a bőr természetességéből adódóan megtörik, kizárólag minőségi és gyártási hiba esetén vállaljuk termékeink javítását. Termékeink gyártása 35-40 munkanapot vesz igénybe, ezt a rendelés leadásakor kérünk, hogy vedd figyelembe! 


Kiszállítás alattMárkánk nagy hangsúlyt fektet termékei szállítására, célunk, hogy minőségi csomagolási termékeinkkel és technológiánkkal megkönnyítsük az internetes vásárlást. Megrendelt termékeinket az GLS Csomagküldő Szolgálat segítségével szállítjuk házhoz mind belföldön, mind külföldön. Miután a GLS Csomagküldő Szolgálat munkatársa átvette tőlünk a csomagod, e-mailben értesítünk. Az e-mailben található nyomkövetési számmal a GLS weboldalán nyomon tudod követni a szállítás pontos menetét, az e-maileben található „KÖVETEM” gomb segítségével pedig a státuszodat tudod ellenőrizni.


Átvehető az üzletbenJelenleg termékeink átvétele kizárólag GLS Futárszolgálattal lehetséges!

Ha a rendelésnél a „Személyes átvétel” opciót választottad, akkor a gyártás befejezése után értesítést küldünk Neked arról, hogy a terméked elkészült és átveheted budapesti üzletünkben. Üzletünk címe 1073 Budapest, Kertész utca 43., a nyitvatartási időnket alább olvashatod:

Hétfő bejelentkezés alapján
Kedd 11:00-18:00
Szerda 11:00-18:00
Csütörtök 11:00-19:00
Péntek 11:00-19:00 
Szombat 12:00-16:00
Vasárnap zárva 

Ha a váráslás menetével kapcsolatban kérdésed merül fel kérünk, hogy írj nekünk a shop@petrity.com címre, ahol kollégáink állnak rendelkezésedre.