Rólunk

A márkáról

A PETRITY márka 2012-ben látta meg a napvilágot. A kezdetben autodidakta módon felépülő brand gyorsan belopta magát a nők szívébe és került a köztudatba. A márka tervezője Petrity Dorka közgazdászként diplomázott, tanulmányai során pedig már elkezdte építeni a saját táskabirodalmát. Termékeinek megalkotását egyfajta önkifejezésnek használja, célja, hogy minőségi, letisztult darabokat készítsen elérhető áron. 

"A kollekciókra visszatekintve mindig tudom, hogy milyen volt az aktuális lelki állapotom, tökéletesen tükrözik azt. Nincs két egyforma darab, nincs két hasonló koncepció, ám táskáim jellemvonásai végig kísérik az elmúlt évek kollekcióit". 

Termékeink kizárólag minőségi alapanyagokból, gondosan válogatott bőrökből készülnek. Fontosnak tartjuk, hogy táskáink között mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot. Termékeink különlegessége, hogy a táska elején található borítéktáska lepattentolható, minden kollekció kompatibilis egymással, így egyedileg alkothatod meg a saját táskapalettádat. 

"A lecsatolható borítéktáska ötlete egy kutyasétáltatás alkalmával jutott eszembe, ugyanis nem akartam magammal cipelni a táskámat. Arra gondoltam, hogy mennyivel egyszerűbb lenne csak a zsebet magammal vinnem. Másnap meg is terveztem az első lepattentolható borítéktáskát, ami azóta is meg van."

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy vásárlóinkkal különleges kapcsolatot ápoljunk. Szeretnénk, ha termékeink tulajdonosai is a csapatunk tagjainak éreznék magukat, hiszen velük együtt válik tökéletessé minden kollekciónk. Szeretnénk táskáikat még személyesebbé tenni, ezért saját monogramjukkal is ellátjuk azokat. Darabjaink azon kívül, hogy minőségiek és letisztultak, teljesen személyre szabottak, így mindenki megtalálja a számára tökéleteset. 

"Szeretem, hogy név szerint ismerem rengeteg vásárlónkat. Jó érzes találkozni azokkal a nőkkel, akiknek a táskákat tervezem, hasznos beszélgetések és jó tanácsok cserélnek gazdát egy-egy ilyen találkozás alkalmával. Nem tömegtermékeket szeretnék gyártani, hanem olyan darabokat, amik közül mindenki megtalálja a számára tökéleteset." 

 A csapatról


Petrity Dorka - tervező 

http://www.petrity.com/uploads/yY/o/yYoZWjqscS4Ei.jpeg

"Számomra a márka a világ. Ezek a táskák megmentették az életemet. Őszinte és közvetlen embernek tartom magamat és úgy gondolom, hogy a mai világban fontos, hogy ne csak a látszatnak éljünk. Célom, hogy maradandót alkossak és egy olyan márkát vezessek, amire büszke vagyok. 20 évesen kezdtem el egy olyan vállalkozást építeni, amihez kezdetben nem értettem, mára már az egész életemet ez teszi ki, teljesen hozzám nőtt. Büszke vagyok arra, hogy egy olyan csapatot tudok magam mögött, akik szívvel és lélekkel végzik a feladatukat és számukra is éppolyan örömöt jelent egy-egy új darab megszületése, mint nekem."

Szomolányi Lívia - értékesítési menedzser